Bedankt!!


Trans-Top is niet alleen door mijn toedoen tot 1 van de grootste Transport-linkssiten van het Nederlands en Duitstalige Internet geworden.  Veel bezoekers ondersteunen Trans-Top met raad en daad en natuurlijk met Links.  Op deze site wil ik mijn dank voor deze grote ondersteuning tot uitdruk brengen.
 
Mijn dank gaat vooral aan de onderstaande personen, Julia - Ben - Jack - Christoph B. en Christoph J., maar last but not least, ook aan al diegene die in kleinere ramen, Links sturen of tips voor verbeteringen geven.
 
 
Hartelijk Bedankt! 
 
Elbert van den Top

 
 
   
Julia Mederwerkster van een Duitse  Servicekaarten aanbieder. Heeft in het jaar 2000, meer als 700 Duitse speditions adressen gestuurd.
   
Ben Medewerker bij Scania Zwolle. Het grootste deel van de Nederlandse transport bedrijven zijn aan Ben te danken  (en dat zijn er een paar...).
   
Christoph Boss Een Planner bij een Zwitsers bedrijf. Honderde links, vooral van Zwitserse transportbedrijven, staan dank Christoph op de Trans-Top site.
   
Christoph Juncker Heeft in de beginfase van Trans-Top veel tips en hulp bij de indeling van de rubrieken gegeven  (Christoph is jammer genoeg in 2003 gestorven).
 
Jack Medewerker van Scania Zwolle. De design profi tekent o.a. verantwoording voor het bovenste gedeelte van trans-top met de  navigatie en voor de grafieken op de site.
   
verdere Link "leveranciers":
(tenminste 100 Links)
Ed Braun- Oostenrijk / Michael Portmann - Zwitserland!!  /  Joerg Gamert - Duitsland  / 
Karsten Dubberke - Duitsland / Jaap van Rijsewijk - Nederland / Francois Grapard - Frankrijk / 
Ralph Pastor - Duitsland / Holger Wohlers - Duitsland /
   
Hulp en tips: www.Harry Stam.nl - Nederland  / www.Felix Jacoby.de - Duitsland
   

 
 
 
 


13000 Transportlinks
www.trans-top.com
 

All contents © Copyright  Trans-Top.
Reproduction in whole or part is strictly prohibited.